Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

H αγορά κουρτινών


Oι κουρτίνες είναι τα «βλέφαρα» του σπιτιού σας. Είτε τα ανοίγετε είτε τα κλείνετε φροντίστε πάντα το οπτικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο για σας. Επομένως τι θα πρέπει να προσέχετε κατά την αγορά κουρτινών:
  • Το σχέδιο και το χρώμα της κουρτίνας εξαρτώνται περισσότερο από όλα από το κλίμα της περιοχής όπου βρίσκεται το σπίτι. Τα σκούρα χρώματα και οι πολλές πτυχώσει ταιριάζουν καλύτερα σε βόρεια μέρη, ενώ σε μέρη με δυνατό ήλιο και θάλασσα κοντά, ταιριάζουν οι λεπτές κουρτίνες σε ανοιχτές αποχρώσεις.
  • Για περισσότερη ζεστασιά το χειμώνα, συνιστάται ο συνδυασμός διπλών κουρτινών με κεντρικό λεπτό στόρι.
  • Για να κάνετε εύκολη τη ζωή σας, αντικαταστήστε την απλή κουρτινόβεργα με ένα χειροκίνητο μηχανισμό. Οι κουρτίνες θα ανοιγοκλείνουν πανεύκολα διατηρώντας άψογες τις πτυχώσεις τους.
  • Αν αναζητάτε ένα μοντέρνο decor, διακοσμήστε με πανό από τεντωμένο ύφασμα σε ελαφρά, συρόμενα, επάλληλα πλαίσια. Θα σας δώσει λύση ακόμα και στις περιπτώσεις κουφωμάτων που καταλαμβάνουν ολόκληρο τοίχο.
  • Επιλέγετε υφάσματα που δε θα χρειάζονται.... πέταμα σε κάθε ανανέωση του σπιτιού.
  • Μην ντύσετε όλα τα παράθυρα με τις ίδιες κουρτίνες. Παίξτε με τη διακόσμηση και δώστε σε κάθε γωνιά το δικό της στιλ.
Βρείτε τα κομμάτια που σας ενδιαφέρουν στο www.xestock.gr αφού προστέθηκαν πολλά πρόσφατα και παίξτε με διάφορους συνδυασμούς ακόμα και τους καλοκαιρινούς ήλιους. Αν μη τι άλλο, σας προστατεύουν από τον έντονο μεσημεριάτικο ήλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα όπως και οι απόψεις σας που μπορείτε να μας στείλετε στο xestock.gr@gmail.com!