Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Συμβουλές για την αγορά εκτυπωτών


- Για κάποιον που θέλει να αγοράσει έναν εκτυπωτή πρώτο και κύριο πράγμα που θα πρέπει να τον απασχολήσει είναι ο σκοπός για τον οποίο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ο εκτυπωτής. Ο σκοπός καθορίζει και το αν ο εκτυπωτής θα είναι έγχρωμος ή ασπρόμαυρος αλλά και την ποιότητα και την ταχύτητα εκτύπωσης.
Ένας άλλος παράγοντας που παίζει σημαντικό ρόλο είναι η τιμή του εκτυπωτή, όχι μόνο για την αρχική αγορά αλλά και για το κόστος συντήρησης στη συνέχεια.
- Αν κάποιος ενδιαφέρεται για την ταχύτητα εκτύπωσης τότε προτείνεται εκτυπωτής laser που συνδυάζει ταχύτητα και αξιοπιστία. Το κόστος συντήρησής τους είναι πιο χαμηλό συνήθως σε σχέση με τους εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης μιας και ο τρόπος εκτύπωσής τους απαιτεί τη χρήση toner.
- Συνήθως το κόστος ενός εκτυπωτή laser είναι μεγαλύτερο σε σχέση με ενός εκτυπωτή ψεκασμού μελάνης αλλά η ποσότητα που περιλαμβάνει το toner του είναι αρκετή για να καλύψει την εκτύπωση πολυάριθμων σελίδων, επομένως το κόστος συντήρησής του είναι χαμηλότερο.
- Όμως, για κάποιον που έχει ως σκοπό να τυπώνει αποδείξεις και τιμολόγια, προτείνεται εκτυπωτής ακίδων ο οποίος είναι πολύ πιο οικονομικός.
- Αν κάποιος ενδιαφέρεται περισσότερο για την ποιότητα της εκτύπωσης, τότε θα πρέπει να προσέξει τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται στον εκτυπωτή, ειδικά αυτά που αφορούν την ανάλυση εκτύπωσης.

Στο www.xestock.gr οι εκτυπωτές που αναρτώνται είναι από τα προϊόντα που επιτυγχάνουν τη γρηγορότερη πώληση, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Προλάβετε να βρείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα όπως και οι απόψεις σας που μπορείτε να μας στείλετε στο xestock.gr@gmail.com!