Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Συμβουλές για την αγορά μαγιό (για γυναίκες)


Τόσα πολλά διαφορετικά στυλ μαγιό είναι διαθέσιμα σήμερα, τόσα πολλά που δεν έχει πια σημασία ο σωματότυπός σας γιατί μπορείτε να βρείτε το σωστό μαγιό που θα σας κολακεύει. Πρώτα από όλα, θα πρέπει να έχετε μια θετική εικόνα στο μυαλό σας πριν την αγορά. Να ψωνίσετε μαγιό σε μια καλή μέρα ή όταν αισθάνεστε σίγουρες για τον εαυτό σας.
  • Δώστε στο σώμα σας ότι χρειάζεται. Αναζητήστε μαγιό που το κόψιμο και το στυλ του μιμείται τα εσώρουχα για τα οποία αισθάνεστε πιο σίγουρες ότι ταιριάζουν στο σώμα σας όταν τα φοράτε. Π.χ. Όταν συνηθίζετε να φοράτε σουτιέν με ενίσχυση, να πάρετε επίσης μαγιό που το πάνω μέρος του διαθέτει ενίσχυση για το στήθος σας.
  • Δώστε έμφαση στα πιο ωραία σημεία σας. Έχετε υπέροχο ντεκολτέ; Καταπληκτική μέση; Ψηλά πόδια; Καλλίγραμμη κοιλιά; Όποιο κι αν είναι το πιο δυνατό σημείο στο σωματότυπό σας, να έχετε στο μυαλό σας πως αυτό θέλετε να αναδείξετε περισσότερο. Αυτό θα σας βοηθήσει στην επιλογή του μαγιό, ολόσωμου ή μπικίνι, που θα αναδείξει τα καλύτερα κομμάτια και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Εάν ξέρετε τι είναι αυτό που ψάχνετε από πριν, θα ελαχιστοποιηθεί κι ο αριθμός των “κακών επιλογών” που θεωρούμε ότι κάνουμε.
  • Επιλογή του μεγέθους σας. Τα μαγιό διαφέρουν πολύ μεταξύ τους, τόσο σε γραμμή όσο και στυλ. Μην παίρνετε μέγεθος μικρότερο από αυτό που φοράτε ή που δεν είστε σίγουρες ότι σας κάνει. Τα περισσότερα μαγιό διαθέτουν κάποια ελαστικότητα αλλά είναι πιο σημαντικό να πάρετε το σωστό μέγεθος, παρά ένα νούμερο μικρότερο ελπίζοντας ότι θα χωρέσετε, γιατί δεν θα αναδείξει καλά το σώμα σας.
  • Η δύναμη του ίντερνετ. Μην υποτιμάτε τη δύναμη να αγοράζετε από την άνεση του σπιτιού σας. Το δοκιμάζετε στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας και βλέπετε άνετα τον εαυτό σας από όλες τις γωνίες. Μπορείτε να το λυγίσετε, να το τεντώσετε, να καθίσετε, να ξαπλώσετε και να δείτε πως φαίνεται. Αν έχετε αγοράσει 2-3, μπορείτε να κρατήσετε αυτό που σας ταιριάζει τέλεια και να επιστρέψετε αυτά που δεν σας αρέσουν, αφού όμως έχετε συνεννοηθεί από πριν με τον πωλητή. Και τα κάνετε όλα με το δικό σας πρόγραμμα.
  • Βρείτε το μαγιό που σας ταιριάζει.
Για σώμα με καμπύλες ή παραπάνω περιττά κιλά, ταιριάζουν καλύτερα τα απλά μαγιό κι ειδικότερα τα μπικίνι. Καλή επιλογή είναι το κάτω μέρος του μαγιό να είναι λίγο φαρδύ στο πλάι. Να αποφεύγονται μαγιό με πολλά και παράξενα σχέδια ή ολόσωμα γιατί προσδίδουν επιπλέον όγκο.
Για σώμα κλεψύδρα ή με λεπτή μέση, μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές επιλογές, από ολόσωμα με σχέδια ή μπικίνι με δεσίματα ή στράπλες.
Για σώμα αθλητικό ταιριάζουν περισσότερο τα μπικίνι με ενισχυμένο το πάνω μέρος του μαγιό αλλά και τα ολόσωμα με διάφορα κοψίματα.
Για σώμα αχλάδι ή με μεγαλύτερη περιφέρεια, καλύτερη επιλογή είναι το μπικίνι που έχει πιο έντονο το πάνω μέρος του μαγιό (με βολάν, χρώματα, κοψίματα ή ενίσχυση) και το κάτω μέρος να είναι όσο πιο απλό ή μονόχρωμο γίνεται.

Βρείτε το μαγιό που σας ταιριάζει στο www.xestock.gr στις καλύτερες τιμές:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα όπως και οι απόψεις σας που μπορείτε να μας στείλετε στο xestock.gr@gmail.com!