Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ιδιαίτερα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα μας δίνουν αφορμή για ταξίδι.

Πάρος: Αλλιώς γνωρίζεις έναν τόπο όταν σε οδηγούν οι ντόπιοι. Σ’ αυτή την ιδέα βασίζεται το τριήμερο «Διαδρομές στη Μάρπησσα» της Πάρου (19-21/8). Οι χωριανοί θα σας ξεναγήσουν στα παραδοσιακά σπίτια και τα μουσεία τους, θα σας μιλήσουν για μνήμες παλιών επαγγελμάτων και θα σας καλωσορίσουν σε γλέντια με ζωντανή μουσική (www.stimarpissa.gr). 

Σύρος: «Τραβιάτα» αλλά και Ολυμπία Δουκάκη στο ιστορικό Θέατρο Απόλλων, «Carmina Burana» κάτω από τ’ αστέρια, θρησκευτική μουσική στον Άγιο Νικόλαο. Εναρμονισμένο με τη σοφιστικέ Ερμούπολη, το Φεστιβάλ Αιγαίου (12-25/7) μας επιφυλάσσει πάντα διεθνείς μετακλήσεις και σημαντικές πρεμιέρες – φέτος το μπαλέτο «Medea’s Choice» σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη (www.festivaloftheaegean.com). 

 Αλιάκμονας: Πάρε το αντίσκηνο και φύγαμε προς Βορρά. Θα πιάσουμε σκιά κάτω από τα δέντρα, θα ρίξουμε βουτιές στον Αλιάκμονα και τα βράδια θα τη βγάζουμε τραγουδώντας παρέα με τους Κατσιμιχαίους, τους Locomondo, τον Σταρόβα και τον Μαχαιρίτσα. Το River Party ξαναχτυπά 3-7/8, για 33η χρονιά στο Νεστόριο της Καστοριάς (www.riverparty.org).

Βρείτε ότι χρειάζεστε να πάρετε από το www.xestock.gr!
Ακόμη κι αν ξεχάσετε κάτι, μπορείτε να το παραγγείλετε από κει που είστε καθώς σε πολλά προϊόντα του xestock.gr γίνεται αποστολή και με courier.
Καλές εμπειρίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα όπως και οι απόψεις σας που μπορείτε να μας στείλετε στο xestock.gr@gmail.com!