Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Οικονομικό booksale

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για τον εαυτό σας αλλά και για τους δικούς σας από ένα καλό βιβλίο!

Για τον σκοπό αυτό, η ομάδα του Αδεσποτολογίου διοργανώνει διήμερο book sale το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Νοεμβρίου, 12:00 – 20:00 στο καφέ PureBliss, Ρόμβης 24Α, που προσφέρει ευγενικά το χώρο.

Θα διατίθενται βιβλία σε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετικά χαμηλές τιμές αλλά και τετράδια, T-shirts, κοσμήματα και διάφορα μικροαντικείμενα, καθώς και το νέο ημερολόγιο από το Αδεσποτολόγιο.
Επίσης θα υπάρχει σταντ ενημέρωσης με φυλλάδια αλλά και έμπειροι εθελοντές για να απαντήσουν σε θέματα φροντίδας των κατοικίδιων.
Τα έσοδα θα διατεθούν για τις συνεχείς δράσεις της ομάδας ως προς την φροντίδα των αδεσπότων της πόλης μας (στειρώσεις, θεραπείες, υιοθεσίες) αλλά και την ενημέρωση των συμπολιτών μας για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδεσπότων στην χώρα μας.

Για όσους δυσκολεύονται να έρθουν από την περιοχή τους, μην ξεχνάτε πως στο www.xestock.gr υπάρχουν τέτοια οικονομικά booksales με αποστολές που μπορούν να γίνουν σε όλη την Ελλάδα.
Τι καλύτερο δώρο από ένα βιβλίο;
http://www.xestock.gr/web/main/index.php?la=2&xestock=n7i03k8j7pbs339bvqrkovt46p2na518&cid=3


Links επικοινωνίας:
www.adespotologio.blogspot.com
www.adespotologio.wordpress.com
adespotakia@gmail.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα όπως και οι απόψεις σας που μπορείτε να μας στείλετε στο xestock.gr@gmail.com!