Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Ελληνική ταινία των 100 ευρώΚι όμως υπάρχει λύση για κάποιον που θέλει να κάνει την ταινία του εάν δεν υπάρχουν χρήματα.
Ο Θάνος Τσαβλής αποδεικνύει πως μπορείς να φτιάξεις μια αισθητικά άρτια ταινία μεγάλου μήκους με 100 ευρώ. Στην πραγματικότητα με λιγότερα από 100 ευρώ. Η DIY (do it yourself- καν’ το μόνος σου) λογική της ταινίας F.L.S. τον οδήγησε μέχρι το 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!
Χρησιμοποιώντας στοιχεία manga, πολεμικών τεχνών, αλλά με μια ρεαλιστική οπτική και φωτογραφία και ύφος που παραπέμπει στο πειραματικό σινεμά, ο Θάνος Τσαβλής διηγείται στην πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία την ιστορία ενός άνδρα, ο οποίος μπαίνει σε ένα παιχνίδι με δολοφόνους, οι οποίοι προσπαθούν να ξεπαστρέψουν ο ένας τον άλλο.
Ο Θάνος Τσαβλής ανέλαβε μόνος του δεκάδες ρόλους (ανάμεσά τους σκηνοθέτης, πρωταγωνιστής, σεναριογράφος, παραγωγός, μοντέρ). Μίλησε στο in.gr για τις manga επιρροές της ταινίας του, λέει πού ξόδεψε τα (ελάχιστα) χρήματα (όχι πάντως σε σάντουιτς για το συνεργείο).
Επειδή όλα γίνονται αν πραγματικά το θέλετε, γιατί δεν αδράχνετε την ευκαιρία να γυρίσετε κι εσείς το όνειρό σας με λίγα χρήματα; http://www.xestock.gr/
http://www.xestock.gr/web/main/index.php?la=2&xestock=5pq5vb57p6dmsfd517jrf554ssh70khj&cid=69


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα όπως και οι απόψεις σας που μπορείτε να μας στείλετε στο xestock.gr@gmail.com!