Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

«Το Έξυπνο, Ψηφιακό Σπίτι»

Η Advanced Automation Appliances Ltd δραστηριοποιείται από το 2009 στην υλοποίηση λύσεων Ολοκληρωμένου Οικιακού Ελέγχου (Home Control).

Αντικείμενο της εταιρίας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών σε εξατομικευμένες λύσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, με την ενοποίηση πολλαπλών συστημάτων γύρω από μια ενιαία κεντρική πλατφόρμα ελέγχου, προσφέροντας άνεση, ασφάλεια και ψυχαγωγία με σημαντικά οφέλη στην εξοικονόμηση ενέργειας.
Οι λύσεις που προσφέρονται με ένα τέτοιο σύστημα είναι:
- Έλεγχος Φωτισμού (switching/dimming πυρακτώσεως, φθορισμού, LED).
- Έλεγχος σκίασης (περσίδες, ρολά, κουρτίνες, τέντες).
- Κεντρική Διανομή Μουσικής στο σπίτι από κεντρικές πηγές (βιβλιοθήκη τραγουδιών mp3, iPod, internet radio, clouding services…).
- Ενοποίηση όλων των συσκευών AV με την χρήση ενός τηλεχειριστηρίου (TV, DVD, Bluray, Δορυφορικοί Δέκτες , Ραδιοενισχυτές…).
- Κεντρική Διανομή Εικόνας HD στο σπίτι από κεντρικές πηγές (βιβλιοθήκη ταινιών mpeg4, mkv κ.ά., Bluray, Δορυφορικοί Δέκτες...).
- Μελέτη και Εγκατάσταση Συστημάτων Home Theatre (εξοπλισμός, ηχομόνωση, διακόσμηση).
- Ενοποίηση με Συστήματα Ασφαλείας (συναγερμοί, ανιχνευτές κίνησης, θερμοκρασίας, καπνού, διαρροών).
- Ενοποίηση με Κύκλωμα Κλειστής Παρακολούθησης.
- Ενοποίηση και έλεγχος Συστημάτων Κλιματισμού όλων των τύπων.
- Κεντρικός Έλεγχος με ενιαίο τηλεχειριστήριο, οθόνες αφής, iPad/iPhone, τοπικά και απομακρυσμένα μέσω internet.
- Δημιουργία εξατομικευμένου προγραμματισμού (π.χ. άναμμα φώτων, αναπαραγωγή μουσικής & λειτουργία θέρμανσης με την άφιξη στο σπίτι).
Οι λύσεις της 3Α απευθύνονται στην αγορά της ιδιωτικής κατοικίας (βίλλες, διαμερίσματα κλπ), αλλά και σε ξενοδοχεία ή επαγγελματικούς χώρους, ενισχύοντας παράλληλα τον επαγγελματία αρχιτέκτονα ή κατασκευαστή να διακριθεί στο ανταγωνιστικό περιβάλλον μέσω της καινοτομίας και της διαφοροποίησης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα όπως και οι απόψεις σας που μπορείτε να μας στείλετε στο xestock.gr@gmail.com!