Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Wear vintage στην Αθήνα

Τα vintage ρούχα δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα! 
Για πρώτη φορά θα έχουμε την ευκαιρία στην Αθήνα να απολαύσουμε ένα bazaar με ρούχα παλιού τύπου, που εκτός από το ότι είναι πάντα στη μόδα (έχουμε δει μία στροφή σε αυτά τα τελευταία χρόνια) είναι και μοναδικά. Από το πρωί του Σαββάτου, πρωί λέγοντας πρωί εννούμε γύρω στις 14.00, μέχρι τις 22.00 την Κυριακή, πληθώρα μοναδικών ρούχων παλαιάς κοπής θα μας περιμένει στο ΤΖΙΖ bar (Ναυαρίνου 12, Εξάρχεια).
Τα ρούχα αυτά, αν και γενικά δυσεύρετα λόγω παλαιότητας, κυκλοφορούν ιδιαίτερα σε άλλες μεγαλουπόλεις της Ευρώπης, όπως Λονδίνο, Βερολίνο, Παρίσι, Αμβέρσα, Άμστερνταμ. Φερμένα από εκεί θα μπορεί καθένας από εμάς, είτε αγόρι είτε κορίτσι, να βρει ένα κομμάτι που θα δώσει στο στυλ του μία πινελιά μοναδικότητας!
Σε όλα τα παραπάνω θετικά οφείλουμε να προσθέσουμε την ανακύκλωση που γίνεται μέσω αυτής της διαδικασίας επαναχρησιμοποίησης ρούχων που “ζουν” από 20 έως και 80 χρόνια. Είναι κάτι σαν αντίκες και το καθένα από αυτά κρύβει μέσα του σίγουρα πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες, ας βάλουμε τη φαντασία μας να οργιάσει και ας του δώσουμε νέες εμπειρίες (καταλαβαίνετε τι εννοώ)!
Κι αν δεν έχετε χρόνο να πάτε, μπορείτε πάντα να βρείτε - πουλήσετε - ανταλλάξετε - χαρίσετε (ότι προτιμάτε) τα αγαπημένα σας vintage ρούχα μέσω ίντερνετ:
http://www.xestock.gr/web/main/index.php?la=2&xestock=tci06u6mjfpmimtvvc0seb10lfnj6bv2&cid=1713

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.wearvintage.gr, Wear Vintage Athens Collection Bazaar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα όπως και οι απόψεις σας που μπορείτε να μας στείλετε στο xestock.gr@gmail.com!