Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη ποδηλατοβόλτα αφιερωμένη στα παιδιά


Αυτή την Παρασκευή η βόλτα του Freeday είναι διαφορετική. Αυτή την Παρασκευή 18/12 sτις 9 το βράδυ, μία ώρα πριν την καθιερωμένη συγκέντρωση στο Θησειο, οι ποδηλάτες μας καλούν να φέρουμε  παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών,τρόφιμα μακράς διάρκειας (μακαρόνια, αλεύρι, ρύζι, όσπρια,κα), βρεφικές τροφές και πάνες, αναλώσιμα (χαρτιά υγείας, χαρτοπετσέτες, απορρυπαντικά, καθαριστικά).
Όπως αναφέρουν "Λίγο πριν μοιραστούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα τις όμορφες στιγμές των Χριστουγέννων,μοιράζουμε χαμόγελα και χαρά στα πρόσωπα 200+ παιδιών που το έχουν ανάγκη!   Τα αγαθά αυτά θα δωθούν σε 2 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που φιλοξενούν ο καθένας τους πάνω από 200 παιδιά που χρειάζονται την συμπαράστασή μας:
Την "Κιβωτό του κόσμου" http://kivotostoukosmou.org και το "Παιδικά Χωριό SOS Βάρης " http://www.sos-villages.gr
Τα παιχνίδια θα πάνε μόνο στο Χαμόγελο καθώς στην Κιβωτό δεν υπάρχει μεγάλος αποθηκευτικός χώρος και η επείγουσα ανάγκη τους είναι σε είδη.
Ας περάσουμε ένα μήνυμα στα παιδιά και στους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει ολόψυχα τον εαυτό τους σε αυτά,πως δεν είναι μόνοι τους! Κι ας δείξουμε πως ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς,με μια ελάχιστη προσφορά ο καθένας, μπορούμε να κάνουμε την διαφορά για τους συνανθρώπους μας..
Πάρτε το ποδήλατο και κάντε τη διαφορά! http://www.xestock.gr/web/main/index.php?la=2&xestock=hh294eluhi23afst14t9ds4u92a3cars&cid=198

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα όπως και οι απόψεις σας που μπορείτε να μας στείλετε στο xestock.gr@gmail.com!