Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Πλησιάζουν οι γιορτές

Πλησιάζουν οι γιορτές. Και παρά την οικονομική κρίση είναι μια περίοδος που θέλουμε να περάσουμε με τα κοντινά μας και αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που μας βγαίνει η παρόρμηση να τους κάνουμε δώρα, δείχνοντας έτσι την αγάπη και εκτίμηση που τρέφουμε για αυτά.
Όταν επιλέγουμε τα δώρα για τις γιορτές, δεν πρέπει να μετράμε την τιμή τους αλλά την αγάπη και τον συμβολισμό αυτών. Υπάρχουν πολλά πρωτότυπα γιορτινά δώρα, που σίγουρα αν αγοραστούν με στοργή και θετική σκέψη, θα αρέσουν πολύ στους φίλους μας. 

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα είναι κλαδιά-κηροπήγια, ξύλινη τρίλιζα με παίκτες ξωτικά ή χιονάνθρωπους,στεφάνια κλπ.

Τα φυλαχτά και τα γούρια είναι όμορφα δώρα και έχουν συμβολική αξία. Επίσης, τα κοσμήματα, κυρίως για τις γυναίκες, καθώς και τα διακοσμητικά γούρια/κατασκεύες για το σπίτι, είναι πολύ όμορφη επιλογή. 
Μία κλασσική ιδέα για ένα χριστουγεννιάτικο δώρο είναι μία πιατέλα στολισμένη με κόκκινη κορδέλα, χριστουγεννιάτικα κεράκια ή γλυκά (Για παράδειγμα μελομακάρονα ή κουραμπιέδες).
Ένα πρακτικό δώρο για τις γιορτές μπορέι να είναι τα σκουφάκια, τα κασκόλ και τα γάντια. Για τα παιδάκια αλλά και για τα ενήλικα παιδιά, τα παιχνίδια αποτελούν μία καλή ιδέα για δώρο. ;)
Για τα χριστουγεννιάτικα δώρα κάνουμε την έρευνα αγοράς μας από νωρίς και δεν καταφεύγουμε στις δοκιμασμένες λύσεις στα ίδια και τα ίδια πολυκαταστήματα, γιατί στο τέλος θα καταντήσουμε βαρετοί! Κι έτσι θα έχουμε προλάβει να βρούμε το καλύτερο, κατά τη γνώμη μας, δώρο στην τιμή που μας συμφέρει περισσότερο. Κι από την άνεση του σπιτιού μας ακόμη: www.xestock.gr


Τα δώρα την περίοδο των γιορτών, είτε ακριβά, είτε φθηνά...μας κάνουν να νιώθουμε σαν παιδιά και να θέλουμε με ανυπομονυσία να τα ανοίξουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα όπως και οι απόψεις σας που μπορείτε να μας στείλετε στο xestock.gr@gmail.com!