Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Σάρωσαν τα..."ζόμπι"

Η σειρά "Walking Dead" έκανε ρεκόρ στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης....
Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν που προβλήθηκε την Κυριακή απογείωσε την ήδη υψηλή από τον προηγούμενο κύκλο θεαματικότητα.
Συγκεκριμένα συγκέντρωσε 7,3 εκατομμύρια τηλεθεατές, τουλάχιστον στην Αμερική, αναδεικνύοντάς το στην δραματική σειρά με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία της καλωδιακή.
Η σειρά είχε και στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν σημειώσει ρεκόρ για την καλωδιακή στους ενήλικες τηλεθεατές που την παρακολούθησαν.

Τι πραγματεύεται;

Ένας αστυνομικός ξυπνά μετά από ατύχημα ολομόναχος στο νοσοκομείο της πόλης. Τραυματισμένος ακόμη προσπαθεί να βρει κάποιον να του πει τι έχει γίνει αλλά δεν είναι κανείς εκεί... κανείς ζωντανός τουλάχιστον. Οι κάτοικοι της πόλης έχουν μεταμορφωθεί σε αιμοδιψή ζόμπι και εκείνος θα πρέπει να επιβιώσει... Παραπέμπει αρκετά, τουλάχιστον στην αρχή της, στην κινηματογραφική ταινία με τον Will Smith "I am legend".

Η ένταση και η ψυχολογική αίσθηση της σειράς κινούνται σε αληθοφανή ρυθμό, πράγμα που την κάνει κι αγαπητή στο ελληνικό κοινό. Βρείτε ότι χρειάζεστε από οθόνες και υπολογιστές για να δείτε την αγαπημένη σειρά σας με την ησυχία σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα όπως και οι απόψεις σας που μπορείτε να μας στείλετε στο xestock.gr@gmail.com!