Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

 Πάρτυ ανταλλαγής παιδικών ρούχων

To Σάββατο 5 Νοέμβριου· από τις 12:30 μ.μ. - 10:00 μ.μ πραγματοποιείται στον πολυχώρο Parapera  πάρτυ ανταλλαγής παιδικών ειδών.
Aπανταχού μαμάδες και μπαμπάδες μπορείτε να ενωθείτε! Γνωριστείτε, διασκεδάστε και ανταλλάξτε! Τα βλαστάρια σας μεγαλώνουν και οι ντουλάπες σας ασφυκτιούν απ'τα ρούχα τους? O Γιωργάκης έχει πλέον άποψη και δεν δέχεται να φορέσει τα second hand του αδερφού του? Είστε υπέρ της ανακύκλωσης? Θέλετε απλά να κάνετε μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα των μικρών σας θησαυρών?! για κάποιον από αυτούς και χίλιους άλλους λόγους που εσείς έχετε, εδώ μπορείτε να ανταλλάξετε.
ΤΙ: ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, λευκά είδη, είδη προσωπικής φροντίδας (μόνο σφραγισμένα),μουσικά cd's,ταινίες, βρεφικό εξοπλισμό κλπ.
ΠΩΣ: φέρνετε τα πράγματα που δεν χρειάζεται πια το παιδάκι σας, όλα σε απόλυτα καλή κατάσταση, φροντισμένα και καθαρά, τα αφήνετε και παίρνετε ότι εσείς χρειάζεστε. Θα υπάρχει κουμπαράς για να βοηθήσουμε όλοι το γεγονός αυτό .
ΠΟΤΕ: Σάββατο 5 Νοεμβρίου 12:30 μ.μ. η έναρξη θα γίνει λιγάκι αργότερα,αλλά καλό είναι να είστε από νωρίς, ώστε να στήσετε τα "εκθέματά" σας!
ΠΟΥ: Πολυχώρος pαrαperα Αχαρνών 61 & Φερρών Αθήνα πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Βικτώρια
ΓΙΑΤΙ: για να γνωριστούμε, να γελάσουμε, να ψάξουμε ο ένας τα πράγματα του άλλου, να ανακυκλώσουμε και να δώσουμε νέο λόγο ύπαρξης στα αντικείμενα που δεν χρειάζονται πια τα παιδιά μας και πάνω απ'όλα για να χτυπήσουμε την κρίση και τον καταναλωτισμό!
Και γιατί η ανταλλαγή μπορεί να γίνει παντού, ακόμη και χωρίς τόπο και χρόνο όπως κι εδώ: http://www.xestock.gr/web/main/index.php?la=2&xestock=sro6p7v2sfu4e390l2m03pqr28m64f32&cid=1848

Και μην ξεχάσετε να έχετε απαραιτήτως μαζί σας καλή διάθεση,αγάπη και χαμόγελα!!!
 
Πληροφορίες : 6949471672 / 6980772183 (What's up)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα όπως και οι απόψεις σας που μπορείτε να μας στείλετε στο xestock.gr@gmail.com!