Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Ραδιόφωνα Αντίκες


Τα ραδιόφωνα αντίκες σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές. Από σχεδίαση, ποιότητα, ομορφιά αλλά και λειτουργικότητα καθώς πολλά από αυτά μπορούν να δουλεύουν άψογα ακόμα και τώρα! Τόσο καλά όσο το αντίκα ραδιόφωνο, 70 ετών, στην Σκωτία που άρχιζε να παίζει τραγούδια και εκπομπές από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!
Συγκεκριμένα, το «στοιχειωμένο» ραδιόφωνο φιλοξενείται σε κέντρο πολιτιστικής κληρονομιάς της Σκωτίας για την RAF και τις τελευταίες μέρες έχει στην κυριολεξία αναστατώσει όλη την περιοχή!
Σύμφωνα με τους αυτήκοους μάρτυρες, από τη συσκευή ακούγονται αφιερώματα στον Ουίνστον Τσόρτσιλ υπό τη μουσική υπόκρουση της μουσικής του
Glen Miller!
Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι, υποστηρίζουν ότι ακούνε, ραδιοφωνικές εκπομπές που μεταδίδουν νέα από τον Β Παγκόσμιο πόλεμο, ομιλίες του Τσώρτσιλ και ήχους από την μπάντα του
Glenn Miller - μουσικού που πέθανε το 1944! Όπως λένε, η μετάδοση γίνεται σε τυχαίες μέρες και ώρες και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και μισή ώρα! Ο Bob Sutherland, διαχειριστής του κέντρου πολιτιστικής κληρονομιάς, δηλώνει ότι η συσκευή έχει εξεταστεί από τεχνικούς, οι οποίοι αδυνατούν να εξηγήσουν αυτό που συμβαίνει!

Στο www.xestock.gr πρόσφατα προστέθηκαν τέτοια κομμάτια που μπορούν να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στο σπίτι. Και ποιος ξέρει τι σταθμό μπορούν να πιάσουν!
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΝΤΙΚΑ ΜΑΥΡΟ   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα όπως και οι απόψεις σας που μπορείτε να μας στείλετε στο xestock.gr@gmail.com!