Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Πως ξεκίνησαν όλα!

Το xestock.gr ξεκίνησε σαν ιδέα, όπως καλά υποψιαστήκατε, ενός παιδιού που ήθελε να ξεφορτωθεί τη σαβούρα του από cd, βιβλία, κόμιξ εργαλεία ίσως ακόμα και το μεταχειρισμένο μηχανάκι του που όλοι πια παρακαλάνε να δώσει. Κι έτσι άρχισαν όλα. Ο Ηλίας (ο computer geek) είδε με ποιον τρόπο μπορούσε να φτιαχτεί το λογισμικό και το αντίστοιχο site. Ο Γιάννης ανέλαβε τη διαφήμιση και μάλλον το μηχανάκι του δεν το ξεφορτώθηκε ακόμα. Δεν αρκούσε όμως αυτό, χρειαζόταν και το ευαίσθητο γυναικείο άγγιγμα του Χίτλερ…ε, της Τζίας που ανέλαβε να τα οργανώσει όλα. Η Τζία είδε και αποείδε όμως οι ‘καιροί’ ήταν κατάλληλοι για ένα τέτοιο εγχείρημα και τα κέρδη του… να ξεστοκάρουμε όλοι (1 άτομο έχει δίκτυο γνωστών τουλάχιστον 10 ατόμων, αυτά τα 10 άτομα γνωρίζουν ο καθένας άλλους 10 και πάει λέγοντας ενώ η σαβούρα του ενός είναι πολύτιμη για τον άλλον). Κι έτσι μας έριξε όλους στη δουλειά και δημιουργήθηκε το xestock.gr.

Αν είναι βέβαια να κερδίσουμε βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου κάτι (σαν τα Αρίων) αυτό θα πήγαινε στη μαμά του Γιάννη που επέμενε να ξεφορτωθεί όλα αυτά που μάζευε και συνέλεγε μανιωδώς κατά καιρούς. Το μηχανάκι δεν το κατάφερε, μερικά πράγματα έχουν ανεκτίμητη αξία. Τα άλλα τα ξεστοκάραμε.

Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι το xestock.gr είναι ο ευκολότερος τρόπος πέραν του να ‘ξεφορτωθούμε ‘και να βρούμε χρήσιμα πράγματα σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Έτσι γεννήθηκε το xestock.gr.

Είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε και πως το δωρεάν έχει την αξία του. Γιατί στο xestock.gr ξεστοκάρετε δωρεάν, χωρίς κανένα κόστος εγγραφής ή άλλα κρυφά κόστη. Και χωρίς καμιά απολύτως διαμεσολάβηση. To xestock.gr είναι φτιαγμένο από εσάς για εσάς. Επομένως, καλές αγορές σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα όπως και οι απόψεις σας που μπορείτε να μας στείλετε στο xestock.gr@gmail.com!