Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Οι σταρ εμπνέουν το διαχρονικό στυλ

Οι στυλάτοι ηθοποιοί των 50s και των 60s αναστήθηκαν. Και ο άνδρας του σήμερα αναζητεί στις γκαρνταρόμπες τους τα κομμάτια που χαρακτηρίζουν τη δική του σύγχρονη εμφάνιση!
Τα ρούχα των ανδρικών ρόλων δίνουν στυλ στους άνδρες. Το αξίωμα είναι διαχρονικό. Φέτος μάλιστα είναι επίκαιρο. Καθώς η μόδα συμβουλεύει και τους άνδρες να παραμείνουν προσηλωμένοι στην κλασική κομψότητα. Που σημαίνει τα ρούχα ή τα κομμάτια που ανέδειξαν οι σταρ του σινεμά στους θρυλικούς ρόλους τους.
Η καμπαρντίνα του Χάμφρι Μπόγκαρτ, το ναυτικό μπλέιζερ με τα χρυσά κουμπιά του Ντέιβιντ Νίβεν, το δερμάτινο εφαρμοστό μπουφάν του Τζέιμς Ντιν, τα γυαλιά αεροπόρου του Τομ Κρουζ, το T-shirt του Μάρλον Μπράντο και το ψάθινο καπέλο του Μικ Τζάγκερ είναι οι διαχρονικές αξίες του ανδρικού ντυσίματος. Για κάθε επίσημη περίσταση, σπορ εμφάνιση, χαλαρή στιγμή ή για κάποιον ρόλο εργασίας.
Το 1952 ο Ιαν Φλέμινγκ στο πρώτο του μυθιστόρημα για τον πράκτορα 007 Τζέιμς Μποντ, «Καζινό Ρουαγιάλ», περιέγραψε τον ήρωά του με τα χαρακτηριστικά ενός άγγλου τζέντλεμαν. Ο Φλέμινγκ ως μετρ της στυλάτης περιπέτειας έδωσε έμφαση στο ίσιο σακάκι με το λευκό πουκάμισο και τη στενή μαύρη μεταξωτή γραβάτα για όλες τις ώρες.
Το στυλ κρύβεται στις λεπτομέρειες. Φαίνεται από την ακρίβεια που έχει κοπεί το ύφασμα χαρίζοντας, για παράδειγμα, τη συμμετρία στο ταίριασμα των καρό και των ριγέ σχεδίων.
Κάντε τη δικιά σας έρευνα και βρείτε το δικό σας ξεχωριστό στυλ!
http://www.xestock.gr/web/main/index.php?la=2&xestock=nvciecau7t0c63l2n3klcnk1q0s86s10&cid=162



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα όπως και οι απόψεις σας που μπορείτε να μας στείλετε στο xestock.gr@gmail.com!